Известия
Изчисти всичко

Продавам бобина за Сейко за кварцови механизми 4F32 и 8F56

seikomania
(@seikomania)
Изтъкнат член
Точки: 61

Продавам нова бобина за Seiko съвместима за кварцови механизми 4F32 и 8F56.

Референтен номер: 4002-115

Телефон: 0878 56 81 41

Цена: 60

Снимки:

 бобина за Сейко за кварцови механизми 4F32 и 8F56
 бобина за Сейко за кварцови механизми 4F32 и 8F56 2

Seiko SUS мания

Цитат
Topic starter Публикувано : 02/11/2020 1:50 am
Тагове на теми
seikomania
(@seikomania)
Изтъкнат член
Точки: 61

Продаден 1 брой, имам налични още 2 броя

Seiko SUS мания

ОтговорЦитат
Topic starter Публикувано : 20/12/2020 1:26 pm
Share: