Водоустойчива червена кожена каишка за часовници 22 мм

24.00 лв.

Изчерпан

Описание

Нова водоустойчива гладка кожена каишка за часовници в червено

Катарама: Сребърен тон

Широчина на каишка при лъговете (A): 22 мм

Широчина на каишка при закопчалка (A): 20 мм

Дължина на каишката (B): 7.5 см

Дължина на каишката (C): 11.5 см

Диаграма размер каишки на часовници